dinsdag 4 februari 2014

De verdubbeldame

Er zijn een heleboel leuke blogs te vinden met mooie en goede initiatieven. "De Verdubbeldame" is er daar één van. Onder het mom "al het goede komt in meervoud" heeft zij een blog waarin zij bijdraagt aan een betere wereld. 

Het leuke is de interactie, jij belooft om iets te doen voor een betere wereld. De Verdubbeldame (en anderen) verdubbelen jouw inzet. Grote en kleine initiatieven, sociaal, duurzaam, diervriendelijk zijn er op haar blog te vinden. Het motiveert en maakt enthousiast! Geen geld (of woorden), maar daden! Een klein gebaar heeft betekenis.

Van petities, hond uitlaten, complimentjes geven of week zonder verwarming, inmiddels zijn er al 144 ideeën op haar blog te vinden. Het ene idee zal je meer aanspreken dan het andere idee, maar er zijn er genoeg te verdubbelen, of je dat nu wel of niet op haar site erbij schrijft.
"Verbeter de wereld, begin bij jezelf" kan klein en praktisch beginnen.






Ik sta nog steeds in de "opruimmodus": deze week kreeg de slaapkamer van mijn dochter een beurt en een grote doos met spullen om weg te geven staat klaar en een vuilniszak vol prullaria en oude knutselwerkjes verdween in de kliko. Er gaat nog steeds meer uit huis dan er voor terug komt dus ik ben tevreden...

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!